söndag 9 juni 2013

Potatissallad i baguette

för att för mycket inte är nog! Här är Göteborgs mesta rätt. Baguette med fyllning finns i varje respektabel snabbmatshörna i lilla London. Här är vår variant med potatis, tofu och sparris-fyllning. Och MASSA dill och gräslök och citron.

 
Receptet är: koka nypotis + sparris. Hacka/strimla/tärna ovan nämnda samt tofu, rödlök, körsbärstomat, dill och gräslök och lägg i en bunke. Ha i lite kapris och citron med! gör en majonnäs enligt det första receptet som kommer upp när du googlar "vegansk majonnäs". Blanda. Lägg i en baguette och lägg lite vanlig sallad bredvid så du känner dig nyttig. Bånga!

3 kommentarer:

Gunhild sa...

fattar inte varför alla mina bilder kommer knas. aaaaaaaaaaaja.

Olga sa...

Muuuuuuiuums!

Gunhild sa...

d va gott! och jag fixa bilden med!! haxxxx