lördag 7 januari 2012

Nudelwok med gurksallad


Idag lagade vi vår paradrätt och den blev aaaaaasgod.

Förenklat recept (hoppas ni fattar att man måste hacka grönsakerna och sånt där):

1 pkt risnudlar
½ zuccini
½ pkt Istället för kyckling
1 fänkål
1 ask cocktailtomater
Cashewnötter
Broccoli
1 burk kokosmjölk
Sockerärter
Bambuskott
Currypasta (vi hade röd)
Japansk soja
Sesamolja
Chili
Vitlök

Stekte först Istället för kyckling och zuccini, lade det åt sidan och hällde i 1-2 glas vatten och 1 msk currypasta och soja i pannan. Sen lade jag ner risnudlarna och satte på locket. När de är lite halvmjuka öste jag ner kokosmjölk. Sedan allt annat förutom nötter, tomater och sockerärter. Låt wokas en kortis bara. Det måste vara krispigt!!!! Innan servering har jag i nötter, tomater och hackade sockerärter. Mmmm.


I Joans gurksallad är det gurka, selleri, rödlök, koriander, lime, soja och chili.

1 kommentar:

Misan sa...

Beställningen kvarstår! Mindre söndagsångest med nudelmiddag på lut ;)